Zeefdruk stickers op diverse stickermaterialen.

Kleurecht, Weerbestendig en Krasvast

Naast wit en transparant kunnen wij vinylstickers ook leveren in diverse standaard kleuren t.w.:

 • GEEL
 • ROOD
 • ORANJE
 • GROEN
 • BLAUW
 • ZWART
 • ZILVER GRIJS.

Geel, zwart en zilvergrijs is het meest voorkomend en houden wij op voorraad.

De acrylaatlijm zorgt voor een gemakkelijke verwijdering van de stickers van vele gladde oppervlakken, zonder dat er lijmresten achterblijven.

Leverbaar in wit en transparant.

Toepassing: point of sale, etalage-reclame en decoratie.

Ultra destructable stickers zijn niet onbeschadigd te verwijderen maar brokkelen af.
Toepassing:

 • Waarschuwingssymbolen
 • Eigendomssticker
 • Verzegelingsstickers
 • Garantiestickers.

Alléén leverbaar in wit.

Onze standaard vinylstickers met permanente belijming hebben een uitstekende hechting voor de meeste toepassingen. High-Tack vinyl wordt toegepast indien een snellere definitieve hechting op bepaalde ondergronden gewenst is. Leverbaar in wit en transparant.

Supertack stickers zijn de oplossing voor aanbrengen op apolaire en moeilijk te beplakken ondergronden zoals polyethyleen, polypropyleen, hamerslag etc.
Alleen leverbaar in wit.

Coverall is een hooggepigmenteerd wit vinyl met een zwarte/grijze lijmlaag. Dit materiaal kan over bestaande stickers of beletteringen worden aangebracht zonder dat deze doorschijnen. Coverall stickers zijn leverbaar met een permanente- of semi permanente belijming.

Zeer dun stickermateriaal met een fraaie metaaluitstraling. Duurzaam en maatvast.

Toepassing: Op machines en apparaten als logo-, embleem-, typenummer- of instructiesticker.

Leverbaar in mat- of hoogglanzend chroom en in glanzend goud.

Aluminiumfolie voor vlakke en gepreegde naamplaaten. Machine-emblemen en serienummers. Referentienummers van machines en instructiestickers. Hoge kleefkracht op de meeste oppervlakkken. Uitstekende hittebestendigheid.
Fraai ‘metaal’ voorkomen.

Erop / eraf...! Deze flexibele magnetische stickers zijn ideaal voor tijdelijke reclame op uw auto. Magneetstickers zijn leverbaar in elk formaat in kleine en grote oplage. Ook zijn magneet stickers voor andere doeleinde te gebruiken zoals; koelkastmagneten, prijskaarten, planborden, etc. Als de ondergrond maar ijzerhoudend is!

Dit type sticker/plaatje is niet vergelijkbaar met de eerder omschreven stickers. De basis voor deze sticker is een transparante kunststof-folie. Wij bedrukken dit materiaal in spiegelbeeld in één of meerdere kleuren. Een volvlak bepaalt de kleur van de sticker. Na het drukken brengen wij een dubbelzijdige transfertape aan. Doordat de bedrukking opgesloten ligt tussen de folie en de lijmlaag is de sticker goed bestand tegen mechanische beschadiging. Afhankelijk van de toepassing leveren wij diverse soorten kunststof zoals P.V.C. of polycarbonaat in verschillende diktes van zeer dun (0,1 mm.) tot diktes van 1 mm. in glasheldere of matte ontspiegelde uitvoering. Voor de belijming hebben wij diverse soorten transfertape beschikbaar.

Voor toepassingen waarbij stickers dag en nacht moeten opvallen. Als deze stickers aangelicht worden door direct licht, bv. koplampen of een zaklantaarn, wordt door de speciale oppervlaktestructuur een effect bereikt alsof de sticker licht geeft.

Voor stickers met een extra attentiewaarde. Fluorescerend vinyl leveren wij in geel, oranje, groen, roze en rood. Leverbaar in diverse kwaliteiten betreffende de levensduur van het fluorescerend effect.

Wij adviseren u graag over de mogelijkheden en beperkingen.

Ook kunnen wij wit vinyl bedrukken met fluorescerende inkt.