Heeft U vragen...? Bel 070-3990728 of stuur een E-mail.

Stickers
zeefdruk, stickers, reclameborden, naamplaten, posters en displays
Stickers op speciale materialen gedrukt.
Bedrukken van kunststof plaatmateriaal en folie
Papier / Karton
Contact

KLEURECHT EN WEERBESTENDIG

Onze standaard vinylstickers worden gedrukt op een beproefde, duurzame kwaliteit vinyl en zijn geschikt voor binnen- en langdurige buitentoepassingen. Wij  leveren deze stickers met rechte hoeken,  ovaal, rond of in een speciaal model.

 

STANDAARD VINYL HOOGGLANZEND

Het merendeel van onze stickers leveren wij in hoogglanzend vinyl voor toepassingen als reclame- en promotiestickers, naamstickers, technische stickers en informatiestickers.

 

STANDAARD VINYL MAT

Stickers gedrukt op mat vinyl zijn gemakkelijker beschrijfbaar en worden daarom het meest toegepast als controlesticker op machines en apparatuur waarop een met de hand geschreven nummer- of datum wordt aangebracht.

 

STANDAARD VINYL TRANSPARANT

Transparante stickers leveren wij o.a. voor toepassingen waarbij het wenselijk is dat de kleur van de ondergrond waarop de sticker wordt aangebracht zichtbaar blijft. Ook wordt transparant vinyl toegepast als raamsticker. Wij kunnen deze stickers leveren voor het aanbrengen aan de buitenzijde van een ruit maar ook in spiegelbeeld drukken voor aanbrengen aan de binnenzijde waarbij de bedrukking aan de buitenzijde leesbaar is. Ook leverbaar als 2-zijdig leesbare raamsticker.

 

KEUZE UIT 2 LIJMSOORTEN

Standaard vinylstickers leveren wij met een permanente- of semi permanente belijming. Stickers met een semi afneembare belijming zijn gemakkelijker te verwijderen binnen een tijdslimiet van max. 2 jaar.

ZEEFDRUK STICKERS IN STANDAARD VINYL

Schoonhoven reclame - zeefdruk  |  Slachthuisstraat 20  |  2521 SH  Den Haag  |  Tel. 070-3990728  |  info@schoonhovenreclame.nl  |  Zoeken op deze site

 zeefdrukkers sinds 1980  -  © 2014

Transparante stickers